3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'nin gururundan başarının sırrı

Kayseri Sanayi Odası Başkanı (KSO) ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Boydak, başarının sırrının kaliteli mal ve hizmet üretmekten geçtiğini söyledi.

Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen 2. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri ve Ahşap Teknolojileri Fuarı’nın açılışına katılan KSO Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Boydak, başarılı olmanın sırrının kaliteli mal ve hizmet üretmekten geçtiğini belirtti.

Boydak, "Aslında başarı bakış açısına göre değişir. Malzemeyi kaliteli standartlara uygun yaparsak tüketici üreticiye güvenir. Kaliteli ürün tüketiciye güven verir. Yapılan ürün az olur, çok olur, nasıl olursa olsun, muhakkak tüketicinin beğeneceği ürünü yapmak üreticiyi zirveye çıkarır. Yaptığımız ürünü kaliteli, ham maddesini kaliteli kullanmak suretiyle tüketiciyi bir kere güvendirirsek, ondan sonrası çok daha kolay olur. O yüzden standartlara tam uygun mal üretilmeli ve üretilen mal tüketiciye sevdirilmeli. Birkaç kuruş kazanıyım diye malzemeden kısılırsa, o tüketiciye bir daha üretici kesinlikle güvenmez ve kendi dalında yükselmez" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 14:09:23
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 18:37:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?