4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'nin kupa aşkı

Kayserispor hafta sonu karşılaşacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Bursaspor maçında oynamayan futbolculara yer vereceklerini belirterek, tek düşüncelerinin Fortis Türkiye Kupası'nı Kayseri'ye getirmek olduğunu söyledi.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde günde tek idman yaparak hafta sonu yapacağı Bursaspor maçına hazırlanan Kayserispor'da, futbolcuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi.

Kayserisporun başarılı futbolcusu Aydın Toscalı, Bursaspor karşılaşmasından çok Gençlerbirliği ile karşılaşacakları Türkiye Kupası final maçını düşündüklerini ifade ederek, "Bursaspor maçını şu anda düşünmüyoruz. Önümüzdeki lig maçını düşünmemiz gerekiyor ama bizim için önemli olan kupa maçı. Finale kadar yükseldik, bundan sonra Kayseri halkı için, kendimiz için kupayı getirmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz" dedi.

Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas ise, Bursaspor karşılaşmasında büyük ihtimal oynamayan futbolculara yer vereceklerini belirterek, "Bizim için önemli olan kupa maçı. Kupa maçına sekiz günlük hazırlanma dönemimiz var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanıp, bütün amacımız kupayı Kayseri'ye getirmek olacak. Biz artık Bursa maçını değil, kupa maçını düşünüyoruz. Kayseri özel bir şehir, Kayserililik özel. Kayseri'nin övülecek bir çok şeyi var. Kayserispor'da bunlardan biri. 42 yıllık tarihimizde ilk kez final oynuyoruz ve kupayı getirmek istiyoruz. Onun için de herkesten destek bekliyoruz" diye ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 13:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?