5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayseri'nin ÖSS gururu

2009 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Eşit Ağırlık-1 ve Sözel-1 bölümlerinden Türkiye 2.'si olan Kayseri Fen Lisesi öğrencisi Semih Uçarı, böyle bir başarı beklemediğini söyledi.

2009 ÖSS'de Türkiye 2.'si olan Kayseri Fen Lisesi öğrencisi Semih Uçarı (18), için sınava hazırlandığı Serhat Dershanesi'nde bir tören düzenlendi. Burada konuşan Semih Uçarı, uzun süredir disiplinli bir çalışma sonucunda bu başarının kendisine nasip olduğunu söyledi.

Bu başarıyı elde etmesinde dershane ve okul öğretmenleri ile yönetimine teşekkür eden Uçarı, "Bilkent ve Fatih üniversitelerinde elektrik elektronik, bilgisayar veya endüstri mühendisliğini tercih edeceğim. Okulda ve dershanede girdiğim sınavlarda başarılı sonuçlar alıyordum. Nasip açıkçası bu kadar bir başarıyı da beklemiyordum açıkçası" diye konuştu.

Serhat Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Filiz ise, öğrencileri ile gurur duyduklarını belirterek, her zaman öğrencilerinin yanında olduklarını söyledi.
Semih Uçarı'n anne ve babasının doktor olduğu öğrenilirken, dershane tarafından Türkiye 2.'sinin çeşitli hediyelerle ödüllendireceği belirtildi.

Törende ayrıca, Türkiye genelinde derece yapan öğrencilere de plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 15:15:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?