3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayserispor, 1 yıllığına Ertuğrul Sağlam'a emanet

Süper Lig’de kümede kalan Kayserispor, Ertuğrul Sağlam’la 1 yıllığına sözleşme imzaladı.
Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Süper Lig’de yoluna devam eden Kayserispor’un, ligden düşmemesi için verilen mücadelede zorlu bir sene daha geçirdiğini belirtti.

Her hafta önemli ve ciddi maçların oynandığını, son haftada ise mutlu sona erişildiğini ifade eden Özhaseki, "Bir cümleyle tarif etmek gerekirse, azmin zaferi oldu. Bir tarafta Erciyesspor, bir tarafta da ise Kayserispor’umuz ligde kaldı. Şimdi önümüze bakacağız. Yapılacak işleri planlayacağız. Geçmişi ait üzüntülerimiz geride kaldı. İki nokta var altını çizmek istediğim. Biricisi iki takımımız olduğuna göre, bu işin mizacında da rekabet olacağına göre, şehrin huzurunu bozacak ikiliye düşürecek insanlar arasında kavga meselesi oluşacak bir yapı asla oluşturmayacağız. Kayseri’nin huzuru önemli. İnsanlarımızın burada bir barış ortamında yaşaması önemli. İkincisi ise takımlarımızın kurumsallaşması, üretim yapılarının biraz daha sağlamlaştırılması ve ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşması için bir gayretimiz olacak. Bu ikisi sağlandığı sürece Kayserisporumuz ve Kayseri Erciyesspor’umuz güzel adımlar atar ve iyi günler yaşatır bize" şeklinde konuştu.

Kayserispor Kulüp Başkan Recep Mamur ise Ertuğrul Sağlam ile kısa sürede anlaştıklarını belirtirken, "Eminim kendisinden Kayserispor yararlanacaktır. Çok sıkıntılı günler yaşadık, inşallah iyi olacak" dedi.

Kayserispor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, antrenörlük döneminde büyük ideallerinin olduğunu Samsunspor da iyi bir başlangıç yaparak büyük hedefler getirecek kulüpler arasında Kayserispor’u tercih ettiğini belirterek, "Kayserispor’un bu potansiyeli taşıdığını gördüm. Hedeflerimiz burada çok büyük, öncelikle kişilik karekter ve saha içerisinde davranışı ile Türkiye’de parmakla gösterilebilecek bir ekip olmak zorundayız. Bu bizim için çok önemli. Sporun özellikle son dönemdeki futbolda yaşanan şiddetin artmasından sonra gerçekten futbolun spor olduğunu, sporunda dostluk kardeşlik olduğunu insanlarımıza tekrar hatırlatmamız gerektiğini düşünüyoruz. Kayserispor’a ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2005 Perşembe 17:37:01
Güncelleme :3 Haziran 2005 Cuma 11:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKAN ALAN IP: 81.214.148.xxx Tarih : 4.06.2005 15:07:11
bir samsunspor'lu olarak ertuğrul sağlam sız kalmak çok zor. ben samsunsporluyum. ama gönlümdeki 2.takım kayserispor olacak. biz ertuğrul sağlamı çok sevdik. şimdi size emanet. "ZAMAN ALIŞMAYI ÖĞRETİR, AMA UNUTMAYI ASLA....