5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor, Bursarspor'a bileniyor

KAYSERİSPOR, BURSARSPOR'A BİLENİYOR

Turkcell Süper Lig'de bu hafta sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kayserispor Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılı ekip, çalışmalarına düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, haftanın flaş maçı olarak değerlendirilen karşılaşmanın, zevkli ve çekişmeli geçeceğini söyledi. "İyi oynayan kazansın" diyen teknik adam Kafkas, Toledo ile Eren'in sezonu kapattığını, karşılaşmada da Cangele'nin kart cezalı olmasından dolayı forma giyemeyeceğini belirtti.

Bir gazetecinin "Hedef büyütmenin zamanı geldi mi?" sorusu üzerine Kafkas, "3 maçın sonunda alacağımız puan bizi hedefimize kesin konuşmaya itecektir. Bir orta saha oyuncusunu sezon ortasında takımımıza katmayı düşünüyoruz. Bu 3 maç bizim için çok önemli. Alacağımız 7 ya da 9 puan bizi kesin konuşmanın içine itecektir" diye konuştu.

Devre arasında alınacak futbolcular arasında Gökhan Ünal'ın olup olmadığı yönündeki soru üzerine Tolunay Kafkas, "Gökhan transferi kolay bir transfer değil. O nedenle olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR, BURSARSPOR'A BİLENİYOR
KAYSERİSPOR, BURSARSPOR'A BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 10:45:05
Güncelleme :2 Aralık 2009 Çarşamba 16:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?