4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor, Galatasaray'a bileniyor

Kayserispor, ligin zirvesine yeniden şekil verecek olan Galatasaray maçı için galibiyet hesapları yapıyor.

Pazartesi gününün izinli geçiren sarı-kırmızılı takım çalışmalarına yeniden başladı. Antrenmanları akşam saatine alan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, her iki takım adına final havasında geçecek maçı kazanmak istediklerini söyledi. Tolunay Kafkas, Kayserispor olarak rakiplerine karşı herhangi bir özel önlem almadıklarını klasik futbol oyunlarını bu maçta da sahaya yansıtacaklarını dile getirdi.

Tolunay Kafkas, Denizlispor maçını unuttuklarını vurgulayarak, 7 haftada alınan 19 puanın üst sıralarda yer alma adına avantaj yakalamalarını sağladığını söyledi. Kafkas, takımda eksikleri olmadığını hatırlatarak, "Galatasaray karşısında mevcut oyun anlayışımızı sahaya sergileyeceğiz. Futbolcularımdan her zaman olduğu gibi bir önceki maça göre daha fazla performans sergilemeleri olacak." diye konuştu.

Kadir Has Spor Tesislerinde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, cuma günü uçakla İstanbul'a gidecek. Tolunay Kafkas, cumartesi günü futbolcularıyla son kez maç için toplantı yapacak.

CHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 16:38:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?