5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı

KAYSERİSPOR, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, taraftarların desteği ile Antalyaspor karşısında 3 puanı alarak ilk yarıyı lider bitirmek istediklerini söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan ev sahibi Kayserispor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor Tesisleri'nde maç öncesi son antrenmanını yapan Sarı-kırmızılı ekip, adeta Antalyaspor maçına kilitlendi. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, taraftarın desteği ile 3 puanı almayı hedeflediklerini belirtti.

Kafkas, "Çok ciddi bir takımla oynayacağız hücum gücü çok yüksek bir takım. Özellikle duran toplarda çok etkili. Ligde duran toplardan 9 tane gol kazanmış bir takım. Ben umuyorum stadyum dolu olacak ve seyircilerinde desteğini alarak devreyi lider bitirmek istiyoruz. Çok iyi çok çekişmeli bir maç seyrettireceğiz. Taraftarımızı tribünlere bekliyorum, bunun sonucunda da kazanan takımın biz olmasını istiyoruz" dedi.

Kayserispor'un ligde istikrarlı oyuncusu Saidou ise, "Önemli olan kazanmak 3 puan lazım. Gol atabilirim atamayabilirim ama 3 puan bize kesinlikle lazım. Taraftarlar gelsinler, bizim onlara ihtiyacımız var bize destek olacaklar. Taraftarların desteği ile maçı kazanacağız" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 14:03:01
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 14:17:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?