1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayserispor,Antalya'da hazırlanıyor

Kayserispor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor.


Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde, kamp yaptıkları Belek Gloria Futbol Tesisleri'nde günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, ikinci yarıya iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Sabah kondisyon ağırlıklı bir çalışma yapan Kayserispor, akşam antrenmanında ise kısa süreli koşunun ardından teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Akşam antrenmanında kaleciler takımdan ayrı çalışırken, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, futbolcularla tek tek ilgilenerek onları motive etmeye çalıştı.


3 Ocak 2008 tarihine kadar Antalya kampını sürdürecek olan Kayserispor'da hedef ikinci yarıda 32 puan toplamak. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ilk yarıda hedeflenen puana ulaştıklarını belirterek, ikinci yarı öncesi bütün futbolcuları kadrolarında tutarak yapabilecekleri transferlerle takımı güçlendireceklerini söyledi. Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Kafkas, "Bütün futbolcularımın ortaya koyduğu performanstan memnunum. Transfer döneminde yapacağımız takviyelerle kadromuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. Şu anda takımımızda önemli bir eksiğimiz bulunmuyor. Ancak yine de ara transfer döneminde takviye yapabiliriz. Bunun için arayışlarımız sürüyor. Antalya kampının ardından kupa maçlarına hazır olacağız. Yoğun bir dönem bizi bekliyor. Hedefimiz, ligde hak ettiğimiz yerde olmaktır" diye konuştu.


Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ise, lige zor şartlar altında başladıklarını belirterek, "Teknik direktörümüzün ayrılmasının ardından Mehmet Topuz, Gökhan Ünal başta olmak üzere bir çok futbolcumuza ciddi teklifler geldi. Hocamızla anlaşma sağladıktan sonra kadromuza takviye yapmaktan çok mevcut kadromuzu korumaya çalıştık. Bunu da başardık. Ligde beklentilerin altında kalmamıza rağmen hedeflediğimiz puana ulaştığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda hedefimiz 32 puanı daha kazanarak ligi 55-57
puanla tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.


Ara transfer döneminde transfer yapmaya çok sıcak bakmadıklarını söyleyen Hurma, "Bu bizim tarzımız değil. Zaten lig arası çok kısa. Alacağınız oyuncunun bu dönemde takıma uyumu çok kolay olmaz. Ancak sezon başından itibaren kadromuzu güçlendirmek için arayışlarımız sürüyor. Yapacağımız transferlerde bu sezondan çok önümüzdeki sezon için olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2007 Cumartesi 03:07:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selim gül IP: 88.227.44.xxx Tarih : 29.12.2007 11:52:39

olmaz tolunay hoca bu iş senle olmaz.lütfen ama lütfen istifa et.10 maçtır deplasmanda galibiyet alamayan bir takımın hocası ben olsam hemen istifa ederim zaten kayseri halkı seni hiç ama hiç sevmiyor.sen hiç tribünlerin seni çağırdığını gördün veya duydun mu?seni bir kayserisporlu olarak hiç sevmedim vede sevmeyeceğim beni kayserispordan gitgide uzaklaştırıyosun.istifa tolunay kafkas