4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor Beşiktaş'a bileniyor

Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor, hafta sonu sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Sakaryaspor’a mağlup olan Kayserispor, gözünü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçına dikti. Sahasında oynayacağı maçtan 3 puan çıkarmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılı ekip, Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Sakaryaspor mağlubiyetini unutmaya çalışan sarı-Kırmızılı ekip, zorlu maçtan galip ayrılmak istiyor.

Beşiktaş maçında hata istemeyen Teknik Direktör Hikmet Karaman, antrenman sırasında futbolcuları sık sık uyardı. Karaman, Sakarya deplasmanında şanssızlık sonucu mağlup olduklarını, sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın güçlü bir ekip olduğunu belirten Karaman, "Geçtiğimiz hafta Sakarya’da şanssız bir mağlubiyet aldık. Bu hafta sahamızda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Sahamızda oynayacağımız maçtan 3 puanla ayrılacağız. İyi futbol oynuyoruz ama çok şansımız yok. Beşiktaş maçında elimizden geleni yapıp 3 puan alacağız. Devre arasında takımımıza takviye yapacağız. Belirli noktalarda eksiklerimiz var. Bunları tamamlayacağız" dedi. 

Sarı kart cezalısı olan Ali Turan’ın dışında eksik olmazken, takıma takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı santrafor Charlies Souza’yı deniyor.

kayseri
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 14:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?