5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor Galatasaray'a bileniyor

Kayserispor, hafta sonu deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Toledo ve Aydın katılmazken, Milan Puroviç ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Galatasaray maçına her zamanki gibi ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, "Ligin ikinci yarısında oynanacak bütün maçlar zor geçecek ve hiçbir maçın telafisinin olmadığını biliyoruz. Onun için ikinci yarıdaki maçlar zor. Galatasaray maçı da çok zor geçecek. Galatasaray güçlü bir takım, geniş bir kadroya sahip. Onun için biz kendi yapabileceğimize bakıp, İstanbul'dan iyi bir sonuç almak istiyoruz" diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde penaltılar sonucu Sivasspor'a elenmesinin Galatasaray açısından bir handikap olmayacağını belirten Kafkas, "Galatasaray büyük bir takım, güçlü bir camia ve iyi bir kadroya sahipler. Onun için bir önceki maçtan yenik ayrılmaları onlar için sorun olmaz" dedi.

Sezon başından beri sakatlıklarla uğraştıklarına dikkat çelen Kafkas, "Galatasaray maçında Toledo'nun oynayıp oynamayacağı maç saatinde netleşecek. Aydın, bu maçta forma giyemeyecek. Milan Puroviç ise takımdan ayrı çalışmalarına devam ediyor" dedi. Ara transfer döneminde takıma uygun futbolcu bulamadıkları için transfer yapmadıklarını dile getiren Kafkas, "Artık önümüzdeki sezonun planlamasını yapmak zorundayız. Gelecek sezon güçlü oyuncularla Kayserispor'u iyi yerlere getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Saidou ise, ligde kolay maçın olmadığını belirterek, "Galatasaray maçı zorlu geçecek. Sivasspor maçında olduğu gibi iyi mücadele ederek, iyi bir sonuç almak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Kaleci Souleymanou da, Galatasaray maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, "Zaten ligde kolay maç yok. Galatasaray maçını kazanmayı çok istiyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyip, Galatasaray maçını kazanmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Başarılı defans oyuncusu Ali Turan ise, Galatasaray'ı yeneceklerine inandığını söyleyerek, "Daha önceki maçlara nasıl hazırlanıyorsak Galatasaray maçına da öyle hazırlanıyoruz. Sivasspor maçındaki gibi iyi bir mücadele sergileyip, Galatasaray maçını kazanacağız. Ben bu maçtan galip ayrılacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?