5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor galibiyet peşinde...

Kayserispor Turkcel Süper Lig'in 7. haftasında sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçından galibiyet bekliyor.

Kayserispor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Kadir Has Sosyal Tesisleri'nde devam ediyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleştirilen idman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Kondisyon çalışmasının ardından futbolcular tek kale topla taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Antrenman öncesi İHA'nın sorularını cevaplayan Teknik direktör Tolunay Kafkas, ligde her maç gibi Kasımpaşa maçının da zorlu geçeceğini hatırlattı. Kafkas, "Tarihimizde ilk kez Beşiktaş'ı deplasmanda yendik. Oyuncularımız bize güzel bir bayram öncesi hediye verdi. Bundan sonra tek düşüncemiz, Kasımpaşa maçı. Ligde hiçbir maçın birbirinden kolay yanı yok. Kasımpaşa'da Yılmaz hocayla birlikte toparlanama sürecine girdi. İyi oynamaya başladılar, iyi savunma yapıyorlar. Ligde oynadıkları futbolun puanını alamıyorlar. Bizde ligde 3 haftalık bir galibiyet serimiz var. Kadir Has'ta saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puan almak istiyoruz. Umarım her şey istediğimiz gibi olur ve kazanırız" dedi.

Antrenmana sakatlıkları geçen Merter ve Furkan katılırken, Abdullah ve Eren Güngör salonda çalıştı. Ayak iç yan bağlarında sıkıntı olan Saidou'nun ise 3 hafta sahalardan uzak kalacağını öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 14:10:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?