30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserispor galibiyetle başladı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Kayserispor, sahasında konuk ettiği Trabzonspor'u 1-0 mağlup ederek, yeni sezona 3 puanla başladı. 

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sağlam, "15 Haziran'daki sezon açılışında şunu söylemiştim, 'Kayserispor'un bu sezon için hedefleri var'. 3 tane ciddi hedef belirlemiştik. Bunlardan ilki Inter Toto Kupası'ndan UEFA Kupası'na yükselmek. İkincisi UEFA Kupası'nda gruplara kalmak. Üçüncüsü de Süper Lig'de başarılı olmak. Kayserispor, iyi transferler yaptı. Eksik olan mevkilere gerekli transferleri yaptık. Bir tane yıldızımızdan başka yıldızımız yok. Fakat güçlü bir kadro kurduk. Lige iyi bir başlangıç yapma hedefimizi Trabzonspor galibiyetiyle gerçekleştirdik. İki sezondur ilk maçlarda yenemediğimiz Trabzonspor'u yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçın hakemini de kutluyorum. Çok fazla maç yapmaktan dolayı bugünkü galibiyetin sevincini yaşayabilme fırsatı bulamıyoruz. Şimdi artık Perşembe günü UEFA Kupası'nda Tiran takımıyla oynayacağımız maçı düşünüyoruz. İnşallah bu maçtan iyi bir sonuç alır, yolumuza devam ederiz" dedi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni ise, lige üzüntülü bir başlangıç yaptıklarını kaydetti. Lazaroni, "Karşılaşmaya iyi başladık. Gol de atabilirdik. Marcelinho, ilk dakikalarda çok net bir pozisyon kaçırdı. Kayserispor, ilk yarının ilerleyen bölümlerinde defansımızı rahatsız etmeye başladı. Ama ilk yarı biz de onları zor duruma düşürdük. Kayserispor, bu dengeli giden oyunu kendi tarafına çektiğinde Ragıp, çok güzel bir gol kaydetti. Daha sonra biraz moral olarak da düştük. İkinci yarı beklenen üretkenliği ve gayreti gösteremedik. Özellikle, yeni gelen oyuncularımın daha fazla gayret göstermeleri gerekiyordu. Bu oyuncuların bir an öne forma girmesi gerekiyor. Çünkü lige tam hazır değiller. Başlangıcı üzüntülü yaptık, ama inşallah daha iyi olacak" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2006 Pazar 06:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa çetin IP: 88.247.190.xxx Tarih : 6.08.2006 16:16:15
kayserim seni kim tutar bu senede ligin tozunu atacagız.