4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor hazırlıklarını sürdürüyor

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, galibiyet hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor.

Kadir Has Tesisleri'nde günde çift idman yaparak Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, kendileri için hayati önem taşıyan Fenerbahçe ve Sivasspor maçlarından mutlak galibiyet almak istediklerini belirtti.

Kafkas, "Bu hayati maçlarımızın ilkini Fenerbahçe ile oynayacağız. Galip gelmek istiyoruz. Onlara Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyorum. 2 haftadır şanssız bir şekilde puan kaybediyoruz. Bu şanssızlığımızı Fenerbahçe karşısında kırmak istiyoruz. Biz sahaya çıkıp oyunumuzu oynayacağız. İnşallah kazanırız" dedi.

Takım kaptanı Mehmet Topuz ise, Şükrü Saraçoğlu Stadı'na kazanmak için çıkacaklarını ifade ederek, "Bizim hedeflerimiz var, bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çıkıp aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz. Fenerbahçe karşısında puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Sarı-kırmızılı takımda hafif sakatlığı bulunan Toledo'nun dışında eksik futbolcunun bulunmadığı bildirildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 10:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?