8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayserispor hız kesmiyor

KAYSERİSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayserispor, İngiltere'nin Portsmouth takımında forma giyen Nadir Çiftçi ve İskenderun Demir Çelik'ten kaleci Erhan Kırcı'yı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, çok iyi iki transfer yaptıklarını söyleyerek bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu yineledi. Her iki futbolcunun takımda üstün başarı göstereceğine inandığını kaydeden Hurma, oyuncuların önümüzdeki yıllarda kulübü de çok iyi temsil edeceğini sözlerine ekledi.

Futbol hayatına Hollanda'da başlayan ve gösterdiği başarıyla Portsmouth takımında da forma giyen Nadir Çiftçi ise, Kayseri'ye iki nedenden ötürü geldiğinin altını çizerek, "Kayserispor, büyük bir kulüp. Gençlere çok önem veriyorlar. İkinci neden olarak Kayserispor'un hedefi şampiyonluk. Bu kadroda iyi performans sergileyerek hedefe gitmeyi arzuluyoruz" diye konuştu.

İskenderun Demir Çelik'ten kaleci Erhan Kırcı ise, Kayserispor'un Türkiye'de en elit takım olduğunu belirterek, bu takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

Daha sonra Kayserispor yöneticileri, 4 yıllık anlaşma sağlanan her iki futbolcuya formalarını verdi.

KAYSERİSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
KAYSERİSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
KAYSERİSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
KAYSERİSPOR TRANSFERDE HIZ KESMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2011 Cuma 12:33:04
Güncelleme :1 Temmuz 2011 Cuma 12:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?