4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor kaptanını bırakmadı

Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz, kulübü ile olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattı. Yıldız futbolcu, Kayserispor'da kaldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Son günlerde adı birçok kulüple anılan Kayserispor takım kaptanı Mehmet Topuz, düzenlenen basın toplantısı ile 2009 yılına kadar olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzattığını açıkladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, futbolcu Mehmet Topuz ve yöneticiler de katıldı.

Mehmet Topuz, Kayserispor'da kalmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Herkes Kayserispor'u ne kadar sevdiğimi bir kez daha gördü. Ben hiçbir zaman buraya nankörlük yapmadım. Ben burada Mehmet Topuz oldum. Ben her türlü başarıyı burada tattım. Milli Takım'a buradan seçildim. Türkiye kupasını kazandık. Başkanımız ve yöneticilerimiz kalmamı çok istediler. Ben tercihimi Kayserispor'dan yana yaptım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Genel Menajer Süleyman Hurma ise, Kayserispor takım kaptanını kimseye bırakmadıklarını söyleyerek, "Biz kupa şampiyonu olmuş bir takım olarak, Mehmet Topuz'un Kayserispor'da kalmasını çok istiyorduk. Real Madrid bile istese, o bizim futbolcumuz, Kayserispor'un oyuncusudur. Kendisi ile görüşmelerimizi sürdürdük, o da kabul etti ve 2010 yılına kadar sözleşmesini uzattık" dedi.

Genel Menajer Hurma, Gökhan Ünal konusuna da açıklık getirerek, "Gökhan Ünal Kayserispor'un gol kralıdır. Kulübümüze önemli hizmetler yapmıştır. Bizde kendisini bırakmış değiliz. Şu anda biraz kafasının karışık olduğunu düşünüyoruz. Kulübe gelecek teklifleri değerlendireceğiz. Ama bize şu ana kadar ulaşmış bir teklif yok" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü ile ilgili yaptığı açıklamaları da değerlendiren Hurma, "Başkanımız gereken açıklamayı yapmıştı. Bizim Galatasaray Kulübü ile bir sorunumuz yok. Oyuncumuzun kulüp olarak kafasının karıştırıldığını düşünüyoruz. Açıklamalarımız da buna yönelikti. O yüzden Gökhan Ünal'ı Galatasaray Kulübü'ne satmama kararımız devam ediyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 17:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?