5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor Kocaelispor'a bileniyor

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana Ümit Milli Takım maçını izlemek üzere İzmir'e giden teknik direktör Tolunay Kafkas katılmadı. Yardımcı antrenör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından ikişerli gruplar halinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Puroviç ve Aydın fizyoterapist eşliğinde çalışırken, hafif sakatlıkları bulunan Toledo ve Koray ise ısınma hareketlerinin ardından salonda çalışmalarını sürdürdü.

Yardımcı antrenör Cüneyt Dumlupınar, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Galatasaray maçını kazanmayı çok istediklerini belirterek, "Rakip 10 kişi kaldıktan sonra elimize çok büyük bir fırsat geçmişti. Biz sonuçta İstanbul'da 15 yıldır galip gelemiyorduk. Ama 90. dakikada beraberliği kurtarıp İstanbul'dan puanla dönmek bizi sevindirmese de kaybetmeden Kayseri'ye dönmüş olduk. Artık Galatasaray maçı geride kaldı, önümüzdeki Kocaelispor maçına bakıyoruz. Kocaelispor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kayserispor'un hedefi her zaman üst sıralardır. Bütün maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Kocaeli deplasmanında da en iyi şekilde mücadele ederek, 3 puanla Kayseri'ye dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Eren Güngör'ün milli takım kadrosuna davet edilmesini de değerlendiren Dumlupınar, "Eren Güngör, çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Uzun yıllar A Milli Takım formasını üzerinde taşıyabilecek kapasitede bir futbolcu, kendisiyle gurur duyuyoruz. İnşallah A Mili Takım forması hep üzerinde kalır" dedi.

Sarı-kırmızılı futbolcu Turgay ise, Galatasaray maçında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Bizim daha fazla mücadele etmemiz gereken bir maçtı. 3 puanı Kayseri'ye getiremedik, ancak yine de 1 puan aldık. Kocaelispor maçı çok zor olacak. Onlar da kümede kalmak için mücadele ediyorlar. Biz elimizden geleni yapacağız ve Kayseri'ye 3 puanla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Bu arada Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Ümit Milli Takımı maçının ardından Kayseri'ye döneceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 12:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?