5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor liderlik koltuğunda

KAYSERİSPOR, İSTİKRARLI GİDİŞİYLE LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Turkcell Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, 27 kişilik kadroda 12 genç oyuncusuyla geleceğe verdiği önemi gösteriyor.

Bursaspor karşısında alınan galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, gösterdiği performansını sezon sonuna kadar devam ettirmek istiyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, çok önemli bir karşılaşma olan Bursaspor karşısında da 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ligin üst sıralarında yer almanın, takımdaki iyi oyunun ve istikrarın göstergesi olduğuna dikkat çeken Ortaköylüoğlu, "Önümüzde uzun bir maraton var. Bu maratonda gündelik başarılar değil, uzun başarılar

peşindeyiz. Ligde zaman zaman çok iyi durumlara geleceğiz, zaman zaman puan kayıpları da yaşayacağız. Bunlar olağan şeyler ve biz Kayserispor olarak bunu bilincindeyiz" dedi.

Kayseri'nin bütün dinamikleri bir araya geldiğinde güçlü bir birliktelikle daha iyi başarılar ortaya çıkacağına inandığını kaydeden Ortaköylüoğlu, Bursaspor karşısında oynanan karşılaşmaya gelen taraftarlara teşekkür etti.

Ortaköylüoğlu, "Haftalar ilerledikçe kadrolar oturuyor ve karşılaşmalar daha zor geçmeye başlıyor. Önümüzdeki karşılaşmalar kolay geçmeyecek fakat biz yönetim olarak takımımıza güveniyoruz. 27 kişilik takımımızda 12 futbolcu 21 yaş ve altında. Bu ne kadar genç olduğumuzu ve geleceğe ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor. Teknik heyet, yönetim iç içe birlik ve beraberlik içindeyiz. Bu böyle devam ederse ligde çok daha iyi yerlere geleceğimizi tahmin ediyorum. Herkes şampiyonluktan bahsediyor ama şunu

açıkça söyleyebilirim ki tek hedefimiz ligi üst sıralarda bitirmek" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:19:00
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 15:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?