5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor oto sahibi yaptı!

Kadir Has Stadı'nda yapılan ilk maç olan Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasında gerçekleştirilen çekilişle otomobil kazanan talihliye düzenlenen törenle otomobili teslim edildi.

Kayserispor Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen törende Kayserispor-Fenerbahçe maçında 10 liraya aldığı kale arkası tribünü biletine otomobil çıkan talihli Ali Erciyes, anahtarını teslim aldı. Anahtar tesliminin ardından Ali Erciyes, kızı Tuğçe Erciyes ile otomobile binerek, basın mensuplarına poz verdi. Pazarlamacılık yapan ve arabası bulunmayan talihli Ali Erciyes, "Gerçekten bana güzel bir fırsat doğdu. Kayserispor'a çok teşekkür ediyorum. Kadir Has Stadımız çok iyi, Türkiye'ye modern ve güzel bir stat oldu. Biz Kayserililer çok şanslıyız. Türkiye'nin en modern stadına sahibiz. Stadı yapanlar ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Araba bana çıktığında çok sevindim, az kalsın kalp krizi geçiriyordum. Bir arabaya ihtiyacım vardı" dedi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu ise, yeni statlarındaki ilk maçta Fenerbahçe ile karşılaştıklarını hatırlatarak, "Fenerbahçe maçının stadımızdaki ilk maç olması nedeniyle bir çekiliş düzenlemiştik. Bugün Kayserispor taraftarlarına hediyelerini verdik. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Gerek Fenerbahçe maçında gerekse diğer maçlarda bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Özellikle son günlerde bilet fiyatlarının yüksek olduğu yönünde bazı haberlerin yer aldığını ifade eden Ortaköylüoğlu, "Biz bu konuda çok rahatız. Şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Biliyorsunuz Bursaspor- Fenerbahçe maçı var. Bursaspor'un gerek ligdeki konumu neticesiyle gerekse maç neticesiyle bilet fiyatlarına göz atmak istedik. Bursaspor'da bilet fiyatları bu hafta 23 liradan başlıyor, 200 liraya kadar değişiyor. Bizim ilk maçımızda bize gelen eleştirilere karşı bu tür örnekleri zaman zaman verme gereği hissediyoruz. Bu hafta Anadolu takımların bilet fiyatlarına da bakmak istedik. Kocaelispor'un kendi sahasında oynayacağı maçın bileti 10 liradan başlıyor, 50 liraya kadar değişiyor. Bizim bu hafta planladığımız bilet fiyatları ise kale arkası 10, maraton ve numaralı tribünlerse 20 liradan satışa çıkıyor. Bu fiyatlar Türkiye şartlarında son derece uygun olduğunu düşünüyorum. Süper Lig'de mücadele eden hangi takımla karşılaştırılırsa karşılaştırılsın bizim bu güzel stadımızda takımımız için belirlediğimiz bilet fiyatları kesinlikle makul seviyededir. Bilet fiyatlarının yüksek olmasıyla ilgili açıklama yapan kişilerin düşüncelerini bilet fiyatlarına dayandırmaları tamamen yanlıştır. Bunun altında başka sebepler arıyoruz" dedi.

Ayrıca törende çekilişte çıkan 10 LCD televizyon da sahiplerine verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 21:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?