4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor Paris'e uçtu

Kayserispor, Perşembe günü deplasmanda Fransa'nın Paris Saint Germain takımıyla oynayacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş karşılaşması için sabah saatlerinde özel bir uçakla Fransa'nın başkenti Paris'e gitti.

Kayseri Erkilet Havalimanı'ndan Paris'e hareket eden Sarı-kırmızılı kafilede futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Hareket öncesi havalimanında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, işlerinin zor olduğunu, ama turu geçmenin imkansız olmadığını ifade ederek,. "İyi şeyler temenni etmek istiyoruz. Rövanş için işimizin zor olduğunu biliyoruz, ama imkansız olmadığını düşünüyorum. Tur için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim için Ragıp ve Cangele'nin iyileşmesi iyi. Sakatlarımızın iyileşmesinden sonra Kayserispor, daha iyi olacak" dedi.

Genel Menajer Süleyman Hurma ise, Paris'te Türk futbolunu ve Kayserispor'un neler yapabileceğini göstermek istediklerini söyleyerek, "Kayserispor iyi bir takım. Futbolda her şeyin olabileceğini bilerek Fransa'ya gidiyoruz. Turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Mehmet Topuz'un Trabzonspor ile isminin geçmesini de değerlendiren Hurma, "Trabzonspor'un bu yönde bize bir teklifi olmadı. Böyle bir teklifin olmadığını da internet sitelerinde yayınladılar. Şu aşamada ve bundan sonraki aşamalarda Mehmet Topuz'u satma gibi bir niyetimizin olmadığını açıklamıştık. Şimdi yine söylüyorum, biz güçlü bir takım olmaya ve daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hedefler doğrultusunda herhangi bir futbolcumuzu satma taraftarı değiliz" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu Mehmet Eren ise, ilk maçı kendi sahalarında kaybettiklerini hatırlatarak, "Tur için umudumuz devam ediyor. Futbol bu, her türlü sonucun olabileceğini düşünüyorum. Turu geçmek istiyoruz" dedi.

Kayserispor'da Aydın, Puroviç ve Koray'ın Paris Saint Germain maçında forma giyemeyeceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 11:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?