5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor sezona hazırlanıyor

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

2009-2010 sezon hazırlıklarına Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde devam eden Kayserispor'da antrenman 22 futbolcu ile yapılırken çalışma esnasında futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Sabah kros yapan ardından kondisyon depolayan ve akşam antrenmanında ise topla çalışan Sarı-kırmızılılar, çalışmalarını 10 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde sürdürecek.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sezon başı hazırlıkların çok yoğun geçtiğini belirterek, eksik oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte çok daha iyi olacaklarını söyledi. Kafkas, "Birinci etap hazırlıklarımız için Kayseri'nin havası ve tesislerimiz bizim için çok iyi. Gayet iyi çalışıyoruz. 2 yabancı oyuncu daha alacağız. Bu oyunculardan birisi santrfor diğer oyuncunun da santrfor olmasını istiyorum" dedi.

Nijeryalı golcü oyuncu Julius Aghahowa'nın takımdan ayrılmasını
da değerlendiren Kafkas, "Aghahowa'nın açıklamaları kendi adına önemli. Şehirde mutsuz olduğunu, sıkıntılı olduğunu söylemesi üzüntü verici tabi ki. Takımımıza yeni gelmişti. Bir yıllık adaptasyon sürecinin ardından bu yıl daha iyi olacağını bekliyorduk. Ama burada kalamayacağını, yapamayacağını söyledi.

Oyuncu bunu söylerse yönetim ve hoca olarak fazlada bir şey yapamıyorsunuz. Bunun örneklerini dünyada görüyoruz. Manchester United'da mutlu olamayarak ayrılan oyuncular var. Bunların örneklerini görüyoruz.Olembe şuan bizim oyuncumuz, gayet iyi çalışıyor. Bu şekilde olursa bir sorun olmaz" diye konuştu.

Bu arada, takımdan ayrı düz koşu yapan kaleci Suleymanou'ya, genel menajer Süleyman Hurma'nın da eşlik etmesi dikkat çekti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 16:48:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?