5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor sezona hazırlanıyor

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada pas çalışması ve çift kale maç yaptı. Teknik direktör Tolunay Kafkas'ın çift kale maçta sık sık oyuncularını uyardığı gözlendi.

Babasının rahatsızlığı nedeniyle takıma geç katılan Toledo, antrenmanda takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Antrenmanda yeni transferlerin takıma uyum sağladıkları gözlendi.Çalışmalar hakkında bilgiler veren teknik direktör Tolunay Kafkas, ilk etap kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini belirterek, Toledo'nun gelmesiyle takımda eksik oyuncunun kalmadığını söyledi.

İki yabancı futbolcu daha alıp transferi kapatmak istediklerini kaydeden Kafkas, "Tesislerimizdeki ilk etap çalışmaları çok iyi geçti. Yeni transferler takıma kısa sürede uyum sağladı. Beklediğimizden çok daha iyi bir ilk etap kamp dönemi geçirdik. Şimdi oynayacağımız hazırlık maçlarına bakacağız. Bu maçlar bize
takımım hakkında gerçek verileri verecek" diye konuştu.

Transfer edilen genç oyuncuların performanslarından memnun olduğunu dile getiren Kafkas, "Genç oyuncularımdan çok memnunum. Bilindiği gibi bazı oyuncuları tamamlayıcı oyuncu diye aldık. Özelikle Ömer Şişmanoğlu'ndan çok umutluyum. Ayrıca Ümit Milli Takım oyuncusu Serdar Kesimal ve yine Ümit Milli Takım kalecisi Gökhan ise bu takıma direkt katkı sağlayabilecek oyuncular gibi gözüküyor. Zaten Merter, Altay'da ilk 11'de forma giyiyordu. Hakan Arslantaş'ı da direkt oynasın diye aldık. Şu an çalışmalar gayet iyi gidiyor. Alacağımız iki kaliteli yabancı oyuncu takıma büyük bir ivme kazandıracak" ifadelerini kullandı.

2009-10 sezonunun her takıma hayırlı olmasını ve kazasız belasız, centilmence bir lig geçmesini dileyen Kafkas, "Sezonun ilk maçına deplasmanda başlamayı çok avantaj ya da dezavantaj diye görmüyorum. Çünkü o gün, sahanın içinde maçı bizim lehimize çevirecek gelişmeler çok önemli. Ama lige kendi saha ve seyircimiz önünde başlamak isterdik. İki senedir, lige deplasmanda başlıyoruz. Ligde 5 haftalık periyot bizim için önemli, bu maçlardan istediğimiz sonuçları almaya bakacağız" dedi.

Kayserispor'un bugün ise Kadir Has Stadı'nda hazırlık maçı yapması bekleniyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 12:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?