4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor taraftar desteği bekliyor

Süper Lig’de son 2 haftada çıkış yakalayan Kayserispor, bu hafta oynayacağı Gençlerbirliği maçında da 3 puanı hedefliyor. Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor takımı yöneticileri ve futbolcuları iftar yemeğinde biraraya geldi. İftar yemeğinin ardından basın mensuplarının, oynanacak Gençlerbirliği maçıyla ilgili sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, takımları açısından Gençlerbirliği maçının dönüm maçı olacağını ve bu maçı kazanıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Karaman, "Takım olarak kapasitemizi ve şu anki durumumuzun ne olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla Gençlerbirliği maçı zor bir maç. Ama Kayserispor takımının kıpırdanışını taraftar desteği ile göstermek lazım. Futbolcularımız bir kıvılcım meydana getirdi. Bu kıvılcımı sahada taraftar desteği ile göstermemiz gerekiyor. Takım bana göre üzerine düşen görevi yapacak. Malatyaspor deyip geçmeyin. Eğer Samsunspor’la bizi yenmiş olsalardı, 25 puanla 2. takım olacaklardı. Futbolcularımın mücadeleleri önemli. 2. yarı biraz zorlansak da takımda gidiş iyi. Bizim taraftardan isteğimiz stadyumu tıklım tıklım doldurmaları, stadı sallamaları. Taraftar takıma verdiği desteği tribünleri doldurarak göstermeli. Gençlerbirliği maçında takım üzerine düşeni görevi yapacak. Bizim için dönüm maçı olan bu karşılaşmadan mutlaka 3 puanla ayrılacağız" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tesisleri, alt yapısı ve herşeyi ile kurumsallaşan bir takım oluşturma çabası içerisinde olduklarını da kaydederek, "Bu yolda her geçen hafta mesafe alıyoruz. Kayserispor’u kurumsallaşan bir takım olarak üst sıralara taşımak ve sadece Süper Lig’de kalıcı olacak bir takım oluşturmak yerine, Avrupa’da da oynayacak bir takım haline getirme gayretindeyiz" diye konuştu. Karaman, Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı olan Alper dışında eksiklerinin bulunmadığını sözlerine ekledi.

kayseri
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2004 Perşembe 11:05:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?