5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor top başı yaptı

Kayserispor, yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Kayserispor, 2009-2010 sezonu hazırlıkları için Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde top başı yaptı. Sezonun ilk antrenmanına yeni transferlerle birlikte yaklaşık 20 futbolcu katıldı.

Antrenmana gönderilmesi gündemde olan yabancı oyunculardan Olembe katılırken, diğer yabancı oyunculara takıma katılmaları için 30 Haziran'a kadar süre verildiği, Toledo'ya ise babasının rahatsızlığı nedeniyle 6 Temmuz'a kadar izin verildiği bildirildi. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, takıma oyuncuların çoğunun katıldığını, yabancı oyunculara da 30 Haziran'a kadar süre verildiğini söyledi. Zamanında kampa katılmayan futbolculara 50 bin Euro para cezası verileceğini kaydeden Kafkas, "İki etaplı kamp çalışmamız var. 14 gün buradayız. İki günlük iznin ardından ikinci etap kamp çalışmaları için Almanya'nın Achen kentine gideceğiz" diye konuştu.

"OFANSİF YÖNÜ GÜÇLÜ OLAN BİR TAKIM KURACAĞIZ"
Transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını ve birçok genç oyuncuyu kadrolarına kattıklarını ifade eden Kafkas, "Yeni transfer edilen genç oyuncular Ümit Milli Takımı'nın çekirdeğini oluşturuyor. Ben, sporun geleceğine yatırım yapmak adına iyi oyuncular aldığımızı düşünüyorum. Genç, dinamik ve iyi bir takımımız. Ama biraz zamana ihtiyacımız olacak. 24-25 kişilik bir kadromuz olacak. Orkun, Rıdvan, Tayfun ve Ekrem'i Erciyesspor'a kiralık olarak vereceğiz. Turgay ve Koray ile de yollarımızı ayırabiliriz. Kamp dönüşünde de göndereceğimiz oyuncular olabilir. Alacağımız iki yabancı forvetle kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Birinci derecede transfer etmek istediğimiz oyuncuların hiçbirisi Kayseri'ye gelmek istemedi. Ofansif yönü güçlü olan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Gelecek olan yabancı oyuncular bizim için önemli olacak. Yaşı ilerlemiş oyuncuları almak istemiyoruz. Kayserispor, daha çok genç ve yetenekli oyuncuları yetiştirme amacındadır. Bu sezon en büyük hedefimiz Fortis Türkiye
Kupası'nı kazanmak olacaktır" dedi.

Düz koşuyla başlayan antrenman, kültür fizik hareketleri ve yarı sahada top sürmeyle devam etti. Antrenmanı kulüp yöneticileri ve bir grup taraftar da izledi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 18:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?