30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserispor tura kenetlendi

Kayserispor, İntertoto Kupası'nda ilk maçta deplasmanda 3-3 berabere kaldığı Macaristan'ın Sopron takımını yenerek bir üst tura çıkmak istiyor. 

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, İntertoto Kupası'nda turu geçeceklerinden emin olduklarını söyleyerek, "Futbolda hiçbir zaman rehavete yer yok. Hemen cezayı yiyorsunuz. Tabiki deplasmanda alınan 3-3 beraberlik avantajlı bir skor. Futbol her zaman süprizlere açık bir oyun. Bunun farkında olan bir grup olarak, kesinlikle oyunu çok ciddi tutarak yediğimiz golleri bir kenara bırakıp Macaristan'daki futbolumuzu taraftarımız önünde de sahaya yansıtmayı ve taraftarımıza futbol ziyafeti çektirmeyi istiyoruz. Alacağımız galibiyetle bir üst tura çıkmayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın da desteğiyle turu geçeceğimize inanıyoruz" diye konuştu. 

Hazırlık maçı oynamadan resmi maç oynama durumunda kaldıklarını ve bunun da takımdaki fizik gücünü olumsuz etkilediğini ifade eden Teknik Direktör Sağlam, "Fizik gücümüzü birkaç hafta içerisinde 90 dakikaya taşıyabilirsek, bizim ortaya koyduğumuz futbol biraz daha iyi olur" diye konuştu. 

Sarı-kırmızılı futbolcu Ragıp ise ilk maçta avantajlı bir skor elde ettiklerini söyleyerek, "3-1 önde iken 3-3 bizim için iyi olmadı, ama sonuçta deplasmandan avantajlı bir skorla ayrıldık. Bizim kalitemiz belli. Biz bu yola baş koyduk. Sopron'u yenerek bir üst tura yükseleceğimize inanıyoruz" dedi. 

Başarılı futbolcu Muhammed Hanefi de, FIFA'nın Yunanistan'ı uluslararası müsabakalardan men kararı nedeniyle Sopron ile oynayacakları maçın büyük önem kazandığını belirterek, "FIFA bu kararını önümüzdeki günlerde değiştirmezse, biz de önümüzdeki maçı kazanırsak, UEFA Kupası'na katılacağız. Onun için Sopron maçını mutlaka kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 12:56:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?