30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserispor turu rahat geçti

Kayserispor, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda 2-0 yendiği Arnavutluk'un Tiran takımını, sahasında oynadığı rövanş maçında da 3-1 mağlup ederek, UEFA Kupası'nda 1. tura yükseldi. 

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmaktan ve ülkeye puan kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sağlam, "Avrupa Kupası maçlarında Tiran takımı bizi en çok zorlayan takım oldu. Fakat, hem oradaki hem de buradaki maçta çok iyi mücadele vererek, turu geçmesini bildik. Çok iyi mücadele ettik. Ülkemize puan kazandırdığımız ve bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Artık bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. UEFA Kupası'nda ve ligde hedeflediğimiz başarıları yakalamak istiyoruz" diye konuştu. 

Ertuğrul Sağlam, takıma takviye yapılıp yapılmayacağı sorularına da, "Sadigov'un gönderilmesinden sonra, bir yabancı açığımız çıktı. Hem UEFA hem de lig maçlarında kadro sıkıntısı yaşamamak için takıma bir yabancı ve bir yerli oyuncu takviyesi yapacağız. Arayışlarımız sürüyor. Bu takviyeleri transfer dönemi bitinceye kadar bitirmeyi amaçlıyoruz" cevabını verdi. 

Tiran Teknik Direktörü Joca Mirel ise, Kayserispor'un kendilerinden daha iyi bir takım olduğunu söyledi. Joca Mirel, "Kayserispor, bizden daha iyiydi. Daha rasyonel oynadılar. Bugünü ele aldığımızda, ilk golü ve 3. golü kötü zamanda yedik. İlk maçı 2-0 kaybettiğimiz için buradaki maçı 3-0 kazanmamız gerekiyordu. Fakat bu çok zordu. Kayserispor, bizden daha iyi oynadı. Kayserispor'u tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2006 Perşembe 23:42:36
Güncelleme :24 Ağustos 2006 Perşembe 23:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?