5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor üzgün

KAYSERİSPOR, LİDERLİĞİ KAPTIRDIĞI İÇİN ÜZGÜN

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyetle birlikte devre arasını lider bitiremedikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, "Uzun maratonda inişler yaşasak da, biz kendimize güveniyoruz. Ligi hedeflediğimiz yerde bitireceğimizden hiç şüphem yok" diye konuştu.

Turkcell Süper Lig'de 2 hafta liderlik koltuğunda kalan Kayserispor'un, Antalyaspor karşısındaki mağlubiyetin ardından 4. sıraya gerilemesi futbolcuları, yöneticileri ve taraftarları üzdü. Futbolda iniş çıkışların olabileceğini söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ligin ikinci devresinde iyi mücadeleyle hedeflerini yerine getireceklerini kaydetti.

Ortaköylüoğlu, "Antalyaspor'u yenerek devre arasını lider olarak kapatmak istiyorduk. Bunu gerçekleştiremediğimiz için çok üzgünüz. Ligin ikinci devresi çok heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Takımların puanları birbirlerine çok yakın. Futbol her zaman sürprizlere açıktır ve bu hafta biz bunu yaşadık. Antalyaspor karşısında takımımız gerçekten taraftarın desteği ile maçı kazanmayı çok istedi, iyi mücadele etti ve çok sayıda gol pozisyonuna girdi. Futbol şansı yanımızda değildi. Çok iyi bir takımımız var.

Uzun lig maratonunda inişler çıkışlar olsa da kendimize güveniyoruz ve ligi hedeflediğimiz noktada bitireceğimizden şüphe duymuyoruz. Öncelikli hedef, ligin sonuna kadar üst grupta bulunan takımlarla birlikte ligin sonunu getirebilmek. Haftalar ilerledikçe aldığımız sonuçlar, oynadığımız futbol doğrultusunda hedeflerimizi daha net bir hale getirebiliriz. Şu andaki hedefimiz üst gruptaki takımlarla beraber gitmek" dedi.

"MAKUKULA KAYSERİSPOR'DA UZUN YILLAR FUTBOL OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOR"

Turkcell Süper Ligi'nin ilk devresini gol kralı olarak kapatan Makukula'nın transfer yapılacağı yönündeki çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Ortaköylüoğlu, "Kesinlikle transfer söz konusu değil. Makukula'nın performansından memnunuz. Makukula da Kayserispor'dan son derece memnun ve mutlu. Kendisi de Kayserispor'da uzun yıllar futbol oynamayı düşünüyor" dedi.

Antalyaspor karşısında kendi kalesine gol atan Makukula ile ilgili değerlendirme yapan Ortaköylüoğlu, rakip filelere gönderdiği 14 golle gol kralı olan Makukula'nın ikinci kez meşin yuvarlağı kendi kalesine göndermesini "şansızlık" olarak nitelendirdi.

Ortaköylüoğlu, "Galatasaray ve devre arasının son karşılaşması olan Antalyaspor maçlarında yaptığı ters vuruşlarla Makukula kendi kalesine 2 gol attı. Makukula forvet oyuncusu olmasına rağmen defansına da ciddi yardımlarda bulunan bir oyuncu. Bu bakımdan özellikle duran toplarda defansa yardımı için geriye geliyor ve pozisyonların içerisinde yer alıyor. Bu sebepten zaman zaman şansızlıklar yaşanması normal" diye konuştu.

Devre arasında yapılacak transferlerle ilgili konuşan Ortaköylüoğlu, transferin kolay iş olmadığını, belirlenen isimler hakkında çalışmaların sürdüğünü kaydederek, isimlerin son aşamaya gelmeden açıklanmasını istemediklerini ifade etti.

Takımın ligde önemli bir konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan taraftarlara teşekkür eden Ortaköylüoğlu, "Özellikle son haftalarda takımlarına ciddi destek veren taraftarlarımız, ligin sonuna kadar desteklerini esirgemezlerse, takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir" ifadelerini kullandı.

KAYSERİSPOR, LİDERLİĞİ KAPTIRDIĞI İÇİN ÜZGÜN
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 13:31:02
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 18:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?