30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserispor yeni sezona hazırlanıyor

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Hacı Boydak Kulüp Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren mavi-siyahlı takımda futbolcuların arzulu ve istekli oldukları gözlendi. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, çalışmaların 13. gününde olduklarını hatırlatarak, Kayseri'deki hazırlıklarda sona geldiklerini söyledi. 

Uğur, lige iyi bir başlangıç yapma temennisinde bulunarak, "Eski ve yeni oyuncuların birbirleriyle kaynaşması, önceki yıllarda olan aile ortamının aynı şekilde devam etmesi bizi oldukça umutlandırıyor. İnşallah bu ortamı en iyi şekilde sürdürür ve lige iyi bir başlangıç yaparız" diye konuştu. 

Kayseri'deki çalışmaların pazar günü sona ereceğini ve daha sonra Gerede'ye geçerek burada 11 günlük kamp yapacaklarını kaydeden Teknik Direktör Mustafa Uğur, "Bu kamp programında 5 tane hazırlık karşılaşması yapacağız ve daha sonra Kayseri'ye döneceğiz. Dönüşümüzde sezon açılış programı var. Daha sonra ise Cumhuriyet Kupası maçlarına katılmak için Sivas'a gideceğiz. Şu ana kadar istediğimiz oyuncu grubunu aldık. Hazırlık müsabakalarındaki amacımız da, takımda eksikliği görme adına olacak. İnşallah umut ediyoruz ki mevcut kadromuzda bir eksiklik hissetmeyiz. Eğer eksiklik hissedersek de transfer komitesine bunları bildirip, en azından kadroya bir kaç oyuncu daha takviye ederiz. Ama bunlar tamamen ihtiyaç hissetmemize bağlı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 11:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?