4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor'da 2. yarı hazırlıkları

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Antalya Belek'te 2. yarı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor takımının kampını ziyaret etti.


Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde çalışmalarını sürdüren Kayserispor'un akşam antrenmanını, Vali Bilici, Belediye Başkanı Özhaseki ile alt kademe belediyelerinden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız izledi. Kayserispor'un ligde iyi bir yerde olduğuna dikkati çeken Vali Bilici, "Takıma destek vermek amacıyla geldik. Anadolu takımlarını böyle üst yerlerde görmekten mutluyuz. Kayserispor'un daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Manevi desteğimiz Kayserispor için" dedi.
Kayserispor'un yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından akşam saatlerinde Kayseri'ye döneceği belirtilirken, yabancı futbolculardan İvanko ve Toledo'nun da Kayseri'ye giderek takıma katılacakları öğrenildi.
Öte yandan takım yetkililerinden alınan bilgiye göre bugünkü sabah antrenmanında, altyapıdan Orkun Bal ile çarpışan Tugay'ın burnunun kırıldığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 22:34:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?