2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Kayserispor'da başkan değişmedi

Kayserispor'da yapılan olağan genel kurulda Recep Mamur, yeniden kulüp başkanlığına seçildi. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen genel kurulda divan başkanlığını Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız yaptı. Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Kayserispor'un 2 yıldır başarılı bir futbol ortaya koyduğunu, son 2 sezonu 5. sırada tamamladığını, Intertoto ve UEFA Kupaları'na katılma başarısını yakaladığını ifade etti. Yapılan seçimlerde tek aday olan Recep Mamur, oybirliğiyle yeniden kulüp başkanlığına seçildi. 

Kulüp Başkanı Recep Mamur, kongrede yaptığı konuşmada, Kayserispor'un bundan sonra daha büyük hedefler ortaya koyacağını söyleyerek, "Kayserispor artık ligin 5 büyük takımı arasına girmiştir. Başarılı hiçbir futbolcumuzu satmayacağız. Yeni sezonda daha büyük hedeflerimiz var. Teknik kadronun isteğiyle gereken transferler yapılacak ve mevcut kadromuz daha da güçlendirilecektir'' diye konuştu.
Recep Mamur başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: "Şaban Miraboğlu, Yücel Şahin, Şahin Akarsu, Necmi Yıldız, Mustafa Özhaseki, Ali Çetin, Ergün Bilen, Şahin Kara, Türker Horoz, Durmuş İneci, Mustafa Danacı, Ali Çamlı, Nusret Poyraz, Rıfat Pehlivan, Erhan Karacaoğlan, İhsan Burakcin, Mustafa Atsız, Oğuz Ortaköylüoğlu, Mehmet Hızlıer ve Samet Sarıoğlu" 

Kayserispor yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde toplanarak görev bölümü yapacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 14:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?