4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor'da Galatasaray mesaisi

Kayserispor, Perşembe günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Kayserispor'un başındaki 1.5 senelik teknik direktörlüğü süresince en kötü futbolu Denizlispor karşısında sergilediklerini söyledi. Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Cangele, Koray ve Bayram fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın antrenmanda oyuncularıyla tek tek ilgilendiği gözlendi.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Denizlispor maçında özellikle ilk 45 dakikada iyi oynayamadıklarını belirterek, "90 dakika boyunca istenilen futbolu ortaya koyamadık. Ancak ben her yenilgide bir hayır görüyorum. Yenilgilerden ders çıkarmalıyız. Hırslı ve inatçı bir takıma sahibiz. Savaşmaktan kaçınmayız. 1.5 senelik teknik direktörlüğüm süresince en kötü oynadığımız maç Denizlispor maçıydı. Kupada oynayacağımız Galatasaray ve ligde oynayacağımız Antalyaspor maçlarına galibiyet parolasıyla çıkacağız. Hiç hesapta kitapta olmayan yenilgiler aldık. İç sahada
Ankaraspor, deplasmanda Bursaspor yenilgileri hiç hesapta yoktu. Ancak futbolun güzelliklerinden biri de budur. 3-4 hafta sonra takımı daha iyi değerlendirebiliriz. Kupada karşılaşacağımız Galatasaray'ı yenmek için elimizden geleni yapacağız. İstanbul'dan en az puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu. Kafkas, Koray ve Cangele'nin sakatlıklarının bulunduğunu, Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Durmuş'un da yarınki maçta forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Milli futbolcu Mehmet Topuz ise, Galatasaray maçına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Galatasaray deplasmanından en az bir puan alıp Kayseri'ye dönmek istiyoruz. Orada alacağımız bir puan bizi grupta avantajlı kılar. Galatasaray'ı yenebilecek güce sahibiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 17:59:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?