5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'da hedef; 3 puan

KAYSERİSPOR, SİVAS MAÇINDA 3 PUAN HEDEFLİYOR

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Kayserispor'un her maça galibiyet için çıktığını belirterek, Sivasspor karşılaşmasında da galip ayrılmak istediklerini söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçında 3 puan hedeflediklerini kaydetti.

Kayserispor'un geçen hafta oynadığı Fenerbahçe maçında özellikle ikinci yarıda çok iyi mücadele ettiğini belirterek, alınan sonuçtan memnun olduklarını ifade eden Ortaköylüoğlu, Kayserispor adına alınan sonuçtan çok ortaya konulan mücadelenin önemli olduğunu kaydederek, "Takımımızda birçok as oyuncu sakat olmasına rağmen onların yerine görev alan genç oyuncularımızın performansı memnun ediciydi. Kayserispor hedefleri olan bir takımdır. Bu hedefler doğrultusunda ligdeki her maçımıza aynı ciddiyetle

hazırlanıyoruz. Bu sene sezon başından beri önemli sakat futbolcularımız oldu. Neredeyse aynı 11'le sahaya çıkamadık. Ama bu sıkıntılara rağmen yedek oyuncularımızın gösterdikleri performansları takım adına memnun ediciydi. Takımımızda arkadaşlık ve moraller üst seviyede. Maalesef şansız şekilde kupadan elendik. Bu hiç bir manada ligdeki üst sıra hedefimizi etkilemeyecek. Takımımızın, Avrupa kupalarına katılmak adına ligi en iyi yerde bitirmek hedefi olacaktır" dedi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sivasspor maçının Anadolu derbisi niteliğinde olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, "Bizim için önemli bir karşılaşma. İki kardeş şehrin takımı Anadolu derbisine çıkacak. Sivaspor ligde bulunduğu yer gerçek gücünü göstermiyor. O karşılaşma çok zor geçecek. Sivasspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz 3 puan, aynı ciddiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

Olembe'nin kadro dışı bırakılması hakkında da bilgiler veren Ortaköylüoğlu, "Olembe sezon başından bu yana istenilen performansı ortaya koyamamasından dolayı yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakıldı. Olembe, hocamızın verdiği şansları değerlendiremedi. Tek başına tesislerde çalışmalarına devam ediyor. Şu an durumunda net bir şey yok. Kulüp bulursa onu da değerlendiririz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2009 Çarşamba 16:43:04
Güncelleme :4 Kasım 2009 Çarşamba 17:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?