3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayserispor'da hedef 3 puan

Kayserispor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçında 3 puan hedefliyor.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Antrenmana Ankaraspor'dan transfer edilen Tevfik Köse de katıldı. Tevfik Köse'nin bugün düzenlenecek imza töreninde resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Sivas deplasmanı her takım için zor bir deplasman olmuştur. Ancak bizim de gücümüz belli. Her şeyden önce bu bir derbi maçı. Centilmence geçmesini ve iyi oynayanın kazanmasını istiyorum. Sakat oyuncularımız var, bu oyuncuları maç saatine yetiştirmeye çalışacağız. Kayserispor, eksikliklerine rağmen sahaya 11 kişi çıkar ve mücadelesini yapar" dedi. x

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Kafkas, transferi ikinci bir kaleci alarak kapatmak istediklerini sözlerine ekledi. Kaleci Souleymanou ise, Sivasspor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtirken, "Sivasspor maçı, ligin başlangıç maçı olması nedeniyle önemli. Yeni sezona iyi hazırlandık. Lige iyi bir başlangıç yapmak için Sivasspor maçını kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaleci Ali Üçkulak da, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyerek, "Zaman zaman sakatlıklarımız oldu. Sivasspor deplasmanında puan ya da puanlar alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. İnşallah Sivasspor deplasmanından 3 puanı alırız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Fatih Ceylan ise, Sivasspor maçında sahaya 3 puan için çıkacaklarını belirterek, "3 puan ile Kayseri'ye dönmek istiyoruz. Takımda sakatlıklar oluyor ve herkesin kendine dikkat etmesi gerekir. Ben de uzun bir sakatlık döneminden sonra çalışmalara başladım. Sivasspor'u yenerek, lige 3 puanla başlamak istiyoruz" dedi.

Bu arada sakatlığı nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartılan Mehmet Topuz, antrenmanda fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Cangale, Turgay ve Koray katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 10:59:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?