5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'da hedef; galibiyet

KAYSERİSPOR, ANTALYASPOR KARŞISINDA GALİBİYET HEDEFLİYOR

Lider Kayserispor, devre arasının son maçı olan Antalyaspor karşısında galibiyet almayı hedefliyor. Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, 5 yıldır süren istikrarlı gidişatın meyvelerini topladıklarını söyleyerek, "Antalyaspor karşısında alınacak galibiyet ile devre arasını lider kapatmayı hedefliyoruz" dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde iniş ve çıkışların olabileceğini söyleyerek istikrarlı gidişi yakaladıklarını ve hedefleri doğrultusunda iyi yerlere geldiklerini kaydetti. 5 yıldır süren istikrarlı gidişatın meyvelerini topladıklarını belirten Ortaköylüoğlu, "Başarı sadece bu senenin başarısı olarak değerlendirmemek lazım. Kayserispor 5 sezondur istikrarlı bir hava yakaladı Bu süreç içerisinde 2 defa UEFA'da mücadele etti. Ayrıca Türkiye Kupası'nı

aldı. Geçen sürecin meyvelerini şimdi topluyoruz. Şu anda iyi bir konumdayız ancak hedefimize ulaşmadık. Sadece hedefimiz doğrultusunda iyi bir yerdeyiz ve bu istikrarı sene sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Amacımız sadece belli haftalar, belli yıllarda başarılı olmak değil, çok uzun bir müddet bu başarı yolunda ilerlemek gerekiyor" diye konuştu.

Hafta sonu kendi sahasında Antalyaspor ile oynanacak karşılaşma ile ilgili konuşan Ortaköylüoğlu, devre arasından önceki son karşılaşmada galip gelmeyi hedeflediklerini kaydetti. Ortaköylüoğlu, "Antalyaspor karşısında taraftarların da desteğine ihtiyacımız var. Umarım taraftarlarda takımını yalnız bırakmayacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 18:23:05
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 18:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?