4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor'da hesaplar 3 puana kilitlendi

Kayserispor Kadir Has Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Hüsnü Özkara, Konyaspor maçında 3 puanla tanışacaklarını söyledi. Özkara, futbolculardan Alper ve Kaptan Fazlı’nın da katıldığı basın toplantısında, Konyaspor maçında alacakları 3 puanla yükselişe geçeceklerini belirtti.

Taraftarlardan Konyaspor maçında büyük destek beklediklerini ifade eden Özkara, "Futbolcularımızın antrenmanlardaki çalışmalarından son derece memnunuz. Bu memnuniyeti Konyaspor maçında alınacak galibiyetle pekiştirmek istiyoruz. Bu konuda taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. İyi oynuyoruz ancak oyunu skora yansıtamıyoruz. Konyaspor maçında 3 puanla tanışmak istiyoruz. Futbolun dünü yoktur. Önümüzdeki haftalara bakmamız gerekiyor. Alacağımız bir galibiyetin bizi ateşleyeceğini düşünüyoruz. Konyaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağız" dedi.


Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fazlı ise, uyum sorununu aştıklarını ve artık galibiyetle tanışmak istediklerini söyledi. Taraftarların Kayserispor’a daha fazla destek olması gerektiğini vurgulayan Fazlı, Konyaspor maçından 3 puanla ayrılacaklarını sözlerine ekledi.

iha-kayseri
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2004 Çarşamba 20:58:03
Güncelleme :9 Eylül 2004 Perşembe 16:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?