5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'da parola; 3 puan

Kayserispor, Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor.

Kulüp tesislerinde günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 3 puan almayı hedefliyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular düz koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Mehmet Topuz katılmazken, Tolunay Kafkas genç yıldız Furkan ile özel bir görüşme yapması ise dikkat çekti. Furkan daha sonra takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolunay Kafkas, Gaziantepspor'un ligin iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, iyi oynayıp haklı bir 3 puan aldıklarını söyledi. Bu hafta önemli bir deplasman olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacaklarını ifade eden Kafkas, "Ben hep şunu söylüyorum, Kayserispor ligin kaderini etkileyecek bir şey yapmayacak. Yapması da söz konusu değil. Yine 3 puan için oynayacağız. Maçın sonucunu hep beraber göreceğiz. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içinde bu maça hazırlanacağız" dedi.

Kafkas, takımda Mehmet Topuz'un sakatlığının bulunduğunu, onun da haftaya kadroda yer alacağını belirtti. Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi konusunda bir bilgisinin olmadığını kaydeden Kafkas, "Mehmet Topuz için her zaman söylüyorum. Takımda kalmasını çok istiyorum, ama sonuçta kendi kararıdır" diye konuştu.

Kayserispor'un başarılı savunma oyuncularından Ali Turan ise, ligin bitmesine 3 hafta kaldığını hatırlatarak, bu 3 haftadan 9 puan alarak ligi en iyi yer bitirmek istediklerini belirtti. Rakiplerinin kazanmak için oynayacağını kaydeden Turan, "Bizde hiçbir şaibeye yer vermeden mücadele edeceğiz. 3 puanı alıp Kayseri'ye döneceğiz" dedi.

Taraftarın galip gelmelerine rağmen olumsuz tezahürat yapmasına ise Ali Turan, "Olumuz tezahürat yapıldığında daha motive olduk. Bu bizi olumsuz etkilemedi. Neticede galip geldik. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.
Kaleci Souleymanou ise, ligde kalan maçların kolay olmadığını söyleyerek, iyi bir hazırlık dönemi geçirip İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanından galip gelmek istediklerini ifade etti.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Recep Mamur, Genel Menajer Süleyman Hurma ve 2. Başkan Türker Horoz da izledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 12:59:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yussuf IP: 193.255.177.xxx Tarih : 14.05.2009 16:37:11

bu maça paf takımla ve yedek ağırlı çıkılsın çünkü sayenizde anlamsız maçlarımızın sayısı çoğaldı