5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'da transferler sürüyor

Kayserispor, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'ın genç futbolcusu Gökhan'ı ve Kartalsporlu Yaser'i renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, transfer sezonun başlamasıyla birlikte daha önceden görüşme yaptıkları futbolcularla anlaşmaya başladıklarını kaydetti.

Miraboğlu, "Kayserispor son 4 sene içinde önemli sportif başarılara ulaştı. Bu yıl daha iyi ve hedefleri olan bir Kayserispor'u oluşturmak için gerekli transferleri yapıyoruz. Altay'dan kaleci Gökhan da önceden anlaşmaya vardığımız bir futbolcuydu. Kendisine güveniyoruz ve çok şey bekliyoruz.Hayırlı olsun" dedi.

Altay'dan Kayserispor'a gelen 20 yaşındaki kaleci Gökhan Değirmencioğlu ise, büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Kayserispor, Turkcell Süper Lig'de iyi bir konumu olan takım. Kayserispor'un başarısı için mücadele edeceğim" diye konuştu.

Kayserispor ayrıca Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'un 18 yaşındaki başarılı forvet oyuncusu Yaser Hacımustafoğlu'nu da renklerine bağladı. Yaser'in yerine imza törenine katılan baba Salih Hacımustafaoğlu, Kayserispor'un gerek futbol, gerekse oyuncu yetiştirme açısında önemli bir takım olduğunu belirterek, "Oğlumun Kayserispor'a gelmesinden çok mutluyum. Her iki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından kaleci Gökhan ve Yaser'in babası Salih Hacımustafaoğlu Kayserispor bayrağı ile basın mensuplarına poz verdi. Kaleci Gökhan Değirmenci'nin 5, Yaser Hacımustafaoğlu'nun ise Kayserispor'la 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 16:34:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?