30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

Kayserispor'dan iyi başlangıç

Kayserispor, Intertoto Kupası birinci tur ilk karşılaşmasında deplasmanda Macaristan'ın Sopron takımıyla 3-3 berabere kalarak rövanş maçı için avantaj sağladı. 

Yoğun yağmur altında oynanan ve yarısını Türklerin oluşturduğu yaklaşık bin taraftarın izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan Kayserispor, ilk yarının hemen başından itibaren çok sayıdaki gol pozisyonundan da yararlanamadı.

36'ncı dakikada Muhammet'in kaleci Raboczki tarafından düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Gökhan kullandı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

44'üncü dakikada Mehmet Topuz'un ara pasıyla ceza alanına giren Gökhan, düzgün bir vuruşla takımının ve kendisinin ikinci golünü filelere yolladı.

İlk yarı Kayserispor'un 2-0'lık üstünlüğüyle kapanırken, ikinci yarıya Sopron golle başladı. 46'ncı dakikada Kayserispor ceza alanında yaşanan karambolde topa son vuruşu yapan Faczesin farkı bire indirdi: 1-2.

58'inci dakikada, Mehmet'in yaklaşık 30 metreden vurduğu sert şutta meşin yuvarlak tekrar rakip ağlarla buluştu: 1-3.

65'inci dakikada, sol taraftan ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen Koroudjiev'in kafa vuruşunda top Kayserispor ağlarına gitti: 2-3.

70'inci dakikada, Ibric'in ceza sahası içinden attığı sert şutta Ivankov'dan seken meşin yuvarlak Sopron'un beraberlik golü olarak ağlara gitti: 3-3.

Maçın kalan dakikalarında gol olmadı ve karşılaşma 3-3 berabere bitti. Rövanş maçı 8 temmuzda Kayseri Atatürk Stadı'nda oynanacak.
CNN Türk
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2006 Pazartesi 12:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?