5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'un gözü yükseklerde

KAYSERİSPOR, ÜST SIRALARDA KALMAK İSTİYOR

Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan lider Kayserispor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bursaspor karşısında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, bu hafta deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan da 3 puan almak istiyor. Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, şehrin coşkusu ve ligdeki konumları itibariyle mutlu olduklarını söyledi. Ligin üst sıralarına kadar gelmenin oldukça zor olduğunu belirten Kafkas, önemli olanın bulunulan konumu korumak olduğunu kaydetti. Takım olarak ayaklarının yere bastığını ve ne yapmak istediklerini, amaçlarının ne

olduğunu bildiklerini kaydeden Kafkas, "Bizler hep hayatımız boyunca mütevazi olmaya gayret ettik ve bundan sonra da öyle olacağız. Ayaklarımız yere basıyor. Amacımız sadece Kayserispor ve Kayseri şehrini mutlu etmek istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı çok zor bir karşılaşma. Galatasaray maçında da özellikle son 20 dakikada gösterdi iyi bir takım olduğunu gösterdiler. Bizim için kolay bir maç yok, ligde her maç zor. Önemli olan bizim istikrarlı biçimde olmamız ve bunu uzun yıllara yaymamız.

Bulunduğumuz konumu korumak için mücadele edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile zorlu bir maç oynayacağız. Umut ediyorum, bu maçın da üstesinden gelme gayretinde olacağız" dedi.

Hiç kimseyi küçümsemeden, hiç kimseye saygısızlık yapmadan bu yarışın içinde var olmaya çalıştıklarının altını çizen Kafkas, "Futbolcularla sık sık toplantılar düzenleyip konuşmalar yapıyoruz. Biz iyi takımız ve daha iyi şeyler yapabiliriz. Eksiklerimizi bilerek, daha çok çalışarak, hiç kimseyi küçümsemeden, hiç kimseye saygısızlık etmeden bu yarışın içinde var olmaya çalışıyoruz. Üst sıraları zorlamak istiyoruz. Eksikliklerimizi giderip alınan oyuncu takıma da uyum sağlar ise daha iyi takım oluruz.

Mücadeleci, üst sıraları forse eden bir takım haline geliriz düşüncesindeyim" diye konuştu.

Bir gazetecinin Türk antrenörlerin başarısı yönündeki sorusu üzerine Tolunay Kafkas, "Türk antrenörler olarak daha önce de başarılı olmuş büyüklerimiz var. Bizler de kendini değiştiren, yenileyen, geliştiren ve iyi şeyler yapmaya gayret gösteren antrenörler olarak ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Antrenörün yerlisi yabancısı olmaz. Antrenörün iyisi, kötüsü olur. Öte yandan Tünk antrenörlerden çok başarılı olan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızın uzun yıllar başarılı olacağını düşünüyoruz.

Tabi futbolda herşey çok çabuk değişiyor. Önemli olan istikrarı sağlamak" ifadeledini kullandı.

Tolunay Kafkas, kart cezası biten Cangele'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyecek olmasının kendilerini sevindirdiğini sözlerine ekledi.

KAYSERİSPOR, ÜST SIRALARDA KALMAK İSTİYOR
KAYSERİSPOR, ÜST SIRALARDA KALMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 15:11:01
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 15:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?