5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

Kayserispor'un hedefi büyük

KAYSERİSPOR'UN HEDEFİ, SEZONU LİDER KAPATMAK

Turkcell Süper Lig'de istikrarlı oyunuyla liderlik koltuğuna oturan Kayserispor, taraftar desteğini arkasına alarak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Kayserispor, tesislerinde son idmanını yaptı. Moral ve motivasyonun oldukça yüksek olduğu antrenman sonrası futbolcular yarın uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Kayserispor'un galibiyet serisini devam ettirmesi için Büyükşehir Belediyespor karşısında puan veya puanlar almak istediğini söyleyen Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, takımın desteğini arkasına almak istediğini belirtti. İstanbul'da Kayserililerin sayısının oldukça fazla olduğunu kaydeden Ortaköylüoğlu, takımını desteklemek için taraftarın stadı dolduracağından kuşkusu olmadığını kaydetti.

Ortaköylüoğlu yaptığı açıklamada, "Takımımız oynadığı futbol ile ligde çok iyi yere geldi. Özellikle oynadığımız futbol ve kazandığımız puanlar bizi memnun etti. Ligin ortasına yaklaşığımız günlerde liderliğe yükselebilmek Kayserispor'un istikrarlı bir yolda olduğunu gösteriyor. Bazı başarılar elde edilebilir ancak bu başarıların sürekliliği çok önemli. Kayserispor camiası olarak bunun bilinci içerisindeyiz. Yönetim olarak hiçbir zaman gündelik başarılar üzerinde durmadık. Şimdilerde bunun meyvelerini topluyoruz. Umut ediyorum ki, ligin sonuna kadar üst sıralardaki yerimizi koruyacağız" dedi.

KAYSERİSPOR'UN HEDEFİ, SEZONU LİDER KAPATMAK
KAYSERİSPOR'UN HEDEFİ, SEZONU LİDER KAPATMAK
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 15:12:00
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 15:41:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?