4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayserispor'un kampı başladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, 2. etap çalışmalarına Kızılcahamam'da başladı.

İlk etap çalışmalarını Kayseri'de tamamlayarak, Kızılcahamam'a gelen Kayserispor ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ilk antrenmanda oyuncularına hafif bir çalışma yaptırdı. Yoğun yağış altında yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanın ilk 1 saatinde futbolcular koşu yaptı.

Tolunay Kafkas da futbolcularıyla beraber koştu. Kaleciler ise takımdan ayrı topla çalıştı. Antrenman açma germe hareketleriyle sona erdi. Daha önce anlaşmaya varılan Olembe ve Escobar antrenmana katılmazken, bu futbolcuların bugün kampa katılmasının beklendiği ifade edildi.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas, Kayserispor'u iyi yerlere getirmek istediklerini belirterek, "İlk etabı tamamlayarak, Kızılcahamam'a geldik. Burada uzun bir süre kalacağız. İyi bir hazırlık yaparak lige en iyi şekilde girmek istiyoruz. İyi transferler yaptık. İyi transferler yapmaya devam edeceğiz. Kayserispor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz. Yeni transfer edilen futbolcularımız çabuk uyum sağlarlarsa iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Ligi iyi bir yerde bitirmek ve Avrupa Kupaları'nda başarılı olmak istiyoruz" diye konuştu.

Genç teknik adam, 'Kayserispor 5. büyük olabilecek mi?' şeklindeki soruya ise, "Biz hem yapılanma hem yarışma adına doğru işler yapıyoruz. Zaman içinde bunlar olacak. Futbolda kesin cümleler kurmak doğru değil. Şimdilik buna kulüp olarak hazır değiliz" şeklinde cevap verdi.

Sarı-kırmızılı takımın tecrübeli savunma oyuncusu Aydın Toscalı, lige en iyi şekilde girmek için çalıştıklarını ifade ederek, ilk olarak Türkiye Süper Kupası'nı kazanmayı daha sonra ise Avrupa'da ve ligde başarılı olmak istediklerini söyledi.
Kayserispor'un yeni kalecisi Souleymanou Hamidou da takımda çok iyi bir arkadaşlık ortamı bulunduğunu belirterek, yeni sezonda iyi işler yapacaklarına inandığını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 11:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?