2
Mayıs
2024
Perşembe
KAYSERİ

Kayseri'ye 1 milyon YTL kaynak

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Kayseri'nin ilçe ve beldelerine toplam 1 milyon YTL kaynak aktarılacağını belirtti. 

AK Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Elitaş yaptığı açıklamada, Kayseri'nin ilçelerine ve beldelerine 2007 yılı bütçesinden 1 milyon 85 YTL kaynak ayrıldığını ifade etti. 

Elitaş, "AK Parti Hükümeti olarak ilçe ve beldelerimizin hızlı kalkınmasını sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 2007 yılı genel bütçesinden kaynak aktarıyoruz. İlçe ve belde belediyelerimiz de bu kaynaktan yararlanıp daha iyi hizmet verecek. AK Parti Hükümeti yerel yönetimlere büyük önem verdiğini bugüne kadar çıkarmış olduğu yasalarla göstermiştir. Gerek KÖYDES ve gerekse BELDES projeleriyle aktarılan kaynaklar, yerel yönetimlerimizi ve belediyelerimizi desteklemek açısından çok büyük fayda sağlamıştır. Bunlara ek olarak da 2007 yılı genel bütçesinden ayrılan ek kaynaklar belediyelerimize ulaşmaya başlamıştır. Bundan sonra da aynı kararlılıkla belediyelerimizi ve yerel yönetimlerimizi desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 18:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet osmanbaşoğlu IP: 88.226.230.xxx Tarih : 24.03.2007 19:57:44
saygıdeğer vekilimize sonsuz şükralarımı sunar teşekkür ederim hizmetlerinden dolayı. ayrıca onun ayrı bi özelliği var 24 saat herkese açık mütevazi bir şekilde hiçde rahatsız olmaz bu onun büyük gönül adamı dost kendelerine ne kadar teşekkür etsek hakkını ödeyemeyiz Allah işini gücünü rast getirsin dualarımız onuladır.