1
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

Kayseri'ye 15 trilyonluk terminal

Kayseri’nin 15 trilyona mal olan yeni Şehirlerarası Terminali, dün gece yarısı kurban kesilerek hizmete açıldı.

15 trilyona mal olan yeni Şehirlerarası Terminali, kurban kesilerek hizmete başladı. Sade bir törenle açılan şehirlerarası terminalde, yolcudan çok, terminali merak eden vatandaşların akınına uğradı.

Açılışta kısa bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesi Yeni Şehirlerarası Terminalinin saat 24:00 itibari ile fiilen hizmete başladığını söyledi. Yalçın, “Firmalarımıza, işletmeci arkadaşlara ve yolcularımıza hayırlı uğurlu olsun. Öncelikle, yolculuk ve güvenlik konforunun öne alındığı bir terminal olmasında, gayret sarf eden herkese teşekkür ediyorum. Burada takriben 15 trilyonluk bir harcama var. Bundan sonra bu harcamayı tamamlayacak olan içerideki hizmet olacaktır” dedi.

BİOAŞ Kayseri Otogarı Genel Müdürü Mehmet Tekin ise Büyükşehir Belediye Terminalinin tüm Kayserililere hayırlı olmasını diledi. Tekin, “Biz BİOAŞ olarak, buranın işletmesini 10 yıllığına devraldık. Bu saat itibariyle açılışı yapıldı. Bu terminali, İstanbul ve Samsun’da olduğu gibi en temiz, en düzenli ve pırıl pırıl bir şekilde hizmete sunmak için elimizden geleni yapacağız. Hepimize tekrar hayırlı uğurlu olsun. Burası Türkiye’nin en güzel terminali olacak” dedi.
Daha sonra otobüsler alkışlarla yeni terminale giriş yaptı. Kurban’ın da kesildiği açılışta, yolcudan çok meraklı vatandaşla vardı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 17:29:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Doğan Özcan IP: 88.228.164.xxx Tarih : 16.12.2007 13:28:50

Allah razı olsun.Çok güzel olmuş.