4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'ye 2 Arjantinli

Kayserispor İtalya'da oynayan Arjantinli bir santrforla el sıkıştı, yine Arjantinli Escobar'la da ön anlaşma yaptı.

Kayserispor, İtalya'da oynayan Arjantinli bir santrforla el sıkıştı, yine Arjantinli 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Escobar'la da ön anlaşma yaptı. Kulüp Başkanı Recep Mamur'la Genel Menajer Süleyman Hurma, İstanbul'da merhum Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan'ın cenaze törenine katıldıktan sonra Gimnasia'nın orta saha oyuncusu Mathias Leonardo Escobar'la tüm konularda anlaşma sağladı.

İstanbul'dan İtalya'ya giden Başkan Mamur'la Süleyman Hurma, İtalyan Ligi'nde top koşturan bir forvet oyuncusuyla anlaştı. Adı açıklanmayan santrforla Ecobar'ın Leonardo İglesias ve Avendano'nun mukavelesinin feshedilmesinden sonra sözleşme imzalayacakları, 2 Arjantinli oyuncunun Kayserispor'un 15 Temmuz'da Ankara Kızılcahamam’da başlayacak kampına katılacağı bildirildi.

ÇAPANOĞLU TAKIMI BEĞENDİ

Kayserispor'un eski takım kaptanlarından Şanlıurfaspor teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, sarı kırmızılı takımın antrenmanını izledi. Yeni transferlerin oynadıkları çift kale maçını dikkatle takip eden Çapanoglu, “Kayserispor hedef büyültüp, büyük başarılara imza attı. Sarı kırmızılı kulüp gıptayla izleyenecek bir kulüp oldu. Bu başarıya imza atan herkesi kutluyorum“ dedi.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ KAYSERİSPOR'DA

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlattığı Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Kayseri'ye gelen Kocaelili bir grup ögrenci, sarı kırmızılı takımın Karpuzatan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı izledi. Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata'yla birlikte gittikleri tesislerde takım kaptanı Mehmet Topuz'a bir buket çiçek veren ögrenciler, Kayserispor'a yeni sezon için başarılar dilediler, “Bu sezon Kocaelispor'da Süper Lig'de mücedele edecek. İki takımın da ligde iyi sonuçlar almasını istiyoruz“ dediler.

DHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 17:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?