3
Mayıs
2024
Cuma
KAYSERİ

Kayseri'ye doğalgazlı otobüsler geliyor

Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Odası Başkanı Mustafa Çabucak, esnafların Şubat ayında doğalgazlı otobüslerini teslim alacağını söyledi.

Demirbaş Otomotiv'in verdiği yemekte bir araya gelen minibüsçüler, doğalgazlı halk otobüslerinin teslim tarihleri ve teknik özellikleri hakkında bilgi aldı. Yemekte konuşan Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Çabucak, "Esnafın sıkıntısız ve sorunsuz bir geçiş süreci yaşaması için gerekli hassasiyeti oda olarak gösteriyoruz. Doğalgazlı araçlara geçmek üzere olduğumuz şu günlerde esnafımızı araçlarının teslimi ve kullanacakları araç kredilerinin yanı sıra alacakları araçların motorları hakkında bilgilenmeleri amacıyla bu yemekte bir araya getiren Mustafa Demirbaş'a teşekkür ederim. Buradan esnafımıza şunu açıkça ifade etmekte fayda görüyorum. Bu toplantı ile tekrar bir aradayız ve doğalgazlı araçlara geçişte esnafımızın çoğunluğunun BMC markasını tercih etmesi, BMC'nin bizlere en uygun fiyatı vermesi sonucu artık peşinatlarımızı yatırarak araçlarımızın ön siparişlerini veriyoruz. Araçlarımız Kayseri'de bizlere teslim edilecek” dedi.

BMC Genel Müdür Yardımcısı Turgut Cankılıç ise, Türk otomotiv sektörünün gelişmesinde önemli bir role sahip olan BMC'nin Kayseri'de doğalgazlı otobüslerle yeni bir atılımın içine girdiğini ifade ederek, BMC'nin Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ticari araç üreticisi olduğunu kaydetti.

BMC'nin esnafa satış sonrası servis ağı genişliği ile bu anlamda servis hizmetlerinin de büyük avantaj getireceğini belirterek, "Yenilikçi BMC Kayseri'ye yeni dönemde de en iyi hizmeti vermeye hazır. Sizlere doğalgazlı araçlarımızın ilk teslimini Şubat ayı itibariyle yapmaya başlayacağız. Ve bu tarihten itibaren de her ay 65 aracın teslimini gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 17:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kayseri grup merkez hasar IP: 88.228.166.xxx Tarih : 10.10.2008 11:46:32

ESNAFIMIZA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLER KAZASIZ BOL KAZANÇLI GÜNLER TEMENNİ EDERİZ..