4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kayseri'ye dv alışveriş merkezi

Kayseri'de alışveriş anlayışına farklı bir boyut katmayı hedefleyerek, sektöre giriş yapmaya hazırlanan Tekden Alışveriş Merkezleri’nin ilk halkası hizmete girmeye hazırlanıyor.

Zümrüt Mahallesi'ndeki bin 750 metrekarelik kapalı alanıyla Kayserililerin hizmetine girmeye hazırlanan Tekden Alışveriş Merkezi, sektörde kalmak ve kendi çıtasını aşmak istiyor. Açıklamalarda bulunan Tekden Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Uzkara, önümüzdeki yıllarda hayata geçirecekleri diğer market projeleriyle de çok yakında sektörün öncüsü olmayı hedeflediklerini söyledi. 1

5 Ağustos 2008 Cuma günü saat 13.30'da yapacakları muhteşem açılışta Ahmet Eşkin konseriyle davetlilere hoş vakit geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Mahmut Uzkara, önümüzdeki günlerde yapacakları promosyonlarla da tüketicilerine kazançlı alışverişin yollarını aralayacaklarını kaydetti. Meyveden şarküteriye, gıda reyonlarından parfümeriye kadar bir evin ihtiyacı olan binlerce ürünü müşterilerine Tekden kalitesi ve güvencesiyle sunacaklarını belirten Mahmut Uzkara, her gün yeni bir promosyon ve günlük şok indirimlerle kaliteyi ucuzluk anlayışıyla birleştirip, müşterilerinin memnuniyetini ve güvenini kazanmayı kendilerini ilke edineceklerini vurguladı. Uzkara, açılışa tüm Kayseri halkını davet ettiklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2008 Çarşamba 18:48:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET UZKARA IP: 85.98.196.xxx Tarih : 7.01.2009 13:31:20

'Umutla Yolculuk Etmek, Gidilecek Yere Varmaktan Cok Daha Zevklidir " AHMET UZKARA