5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KAYSO'dan 29 Ekim mesajı

BAŞKAN BOYDAK'TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, cumhuriyetin kuruluşunun 86. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, yayınladığı mesajda, ülkemizin daha yükseklerde yer alması için sanayiciler olarak daha çok çalışacaklarını açıklayarak, “Şunu ifade ediyoruz ki, bugün kurduğun cumhuriyetin 86. yıldönümü sanayisinden işçisine, esnafından memuruna bizler, ülkemizin daha da yükseklerde yer alması ve bayrağımızın göklerde dalgalanması için çalışmaya devam ediyoruz, bundan sonrada devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyetin çok büyük kazanımlarının olduğuna dikkat çeken Başkan Boydak, başta demokratik standartların gelişmesi ve demokrasi ile yönetilen bir ülkenin ortaya çıkması adına çok anlamlı ve önemli olduğunu belirterek, başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Boydak, “Bu vesile ile Yüce Atatürk ve dava arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm sanayicilerimizin ve üyelerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, işlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 15:58:02
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 16:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?