30
Nisan
2024
Salı
KAYSERİ

KAYSO'dan Kayserispor'a ziyaret

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak ve Meclis Başkanı Sami Yangın ile oda yönetim kurulu üyeleri, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 

KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, ziyarette Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a sarı-kırmızı renklerde çiçek verdi. Kayserispor'a Intertoto Kupası'nda Macaristan'ın Sopron takımı ile oynayacakları maçta başarılar dileyen KAYSO Başkanı Boydak, Kayserispor'un Recep Mamur başkanlığında yakaladığı tarihi başarıyı alkışlamamanın mümkün olmadığını söyledi. Boydak, "Başarıyı centilmenlikle yakalamak çok daha önemli. Kayseri son dönemde her alanda yükselen bir değer. Sanayimizde, ticari hayatımızda başarı var. Şehrimizin yerel yönetimleri çok başarılı hizmetler veriyorlar. Kayseri adeta bir Avrupa şehri. Böyle bir şehre yakışan da centilmenlik içinde sportif başarılar yakalamaktır. Kayserispor, bunu başardı. Bundan dolayı öncelikle futbolcu kardeşlerimizi, hocamızı, başkanımızı, yönetim kurulu üyelerimizi ve bütün kulüp çalışanlarımızı kutluyorum. Bütün Kayseri bu başarının arkasındadır. İnşallah bu başarıyı daha yukarılara taşırız'' dedi. Boydak, ayrıca Kayserispor'a maddi ve manevi gereken her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da kaydetti. 

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ise, KAYSO'nun ve sanayicilerin her zaman yanlarında olduklarını ve bugüne dek desteklerini esirgemediklerini ifade ederek, Kayserispor'un yakaladığı başarının bunun en önemli göstergesi olduğunu vurguladı. Mamur, ''Sevgili hocamız Ertuğrul Sağlam ve menajerimiz Süleyman Hurma ile işe başladık. Ligde kalıcı bir takım olacağız dedik, ama zaman bize daha güzel günleri gösterdi. İlk 5 takım arasına girdik. Kamuoyunda hep şehrin iki takımı nasıl kaldıracağı konuşuluyor. Tabii Kayseri'yi tanımıyorlar. Ben davet ediyorum, gelin çalışkanlığımızı görün. Nüfusumuz bugün 1 milyon 200 bin olmuş. Türkiye'nin en büyük organize sanayi bölgesine sahibiz. 800 dev fabrikamız var. İstikbal Grubu'nun 18 bin çalışanı var. Bu şehir en iyilerine layık. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz'' diye konuştu. 

KAYSO Meclis Başkanı Sami Yangın da, Recep Mamur'u başarılarından dolayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. 
kayso
.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 12:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?