8
Mayıs
2024
Çarşamba
KAYSERİ

KAYSO’dan Yazgan’a 500 bin TL

KAYSO’DAN NUH NACİ YAZGAN’A 500 BİN TL

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO), üyelerinin katkıları ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ne 500 bin TL’lik destek verdi.

Kayseri Sanayi Odası heyeti ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi heyeti, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’ında katılımı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, KAYSO ve üyelerinin katkıları ile oluşan 500 bin TL’lik maddi destek, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak tarafından Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar’a takdim edildi.

Toplantıda konuşan Mustafa Boydak, üniversitelerin Kayseri’ye yapılan çok önemli yatırımlar olduğunu ve bu yatırımların elbirliği ile yürütülmesi gerektiğini belirterek, “Bizde Kayseri Sanayi Odası olarak eğitim faaliyetlerine son derece önem veriyoruz. Bu işlerin ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Eğitim yatırımlarında fedakarca çalışan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Bu eğitim yatırımlarına bizde Oda olarak katkıda bulunmak istedik ve 500 bin TL gibi bir bütçe ayarladık. İnşallah bu desteklerimizin devamı da gelecek” dedi.

Desteklerinden dolayı öncelikle Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak’a ve diğer hayırseverlere teşekkür eden Başkan Boydak, Kayserili sanayicilerin ve işadamlarının Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’ni akla ilk gelen hayır yerlerinden birisi olarak düşünmelerinin yerinde olacağını sözlerine ekledi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar ise yardımlarından dolayı tüm sanayicilere teşekkür ederek, emek ve çaba ile bir eğitim yuvası ortaya getirmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kahvaltının ardından, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Nevzat Özhamurkar tarafından KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak’a teşekkür plaketi takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2011 Cuma 12:57:03
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 13:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?