5
Mayıs
2024
Pazar
KAYSERİ

KAYSO'ya önemli ziyaret

Makine Mühendisleri Odası Başkan Vekili Şuayip Yalman, Kayseri Şube Başkanı Ali Alkan ve beraberindeki heyet ile birlikte Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Ali Aklan, 16-17 Ekim 2009 tarihlerinde 5.'sini gerçekleştirecekleri 'Yeni ve yenilenebilir enerji kaynakları' sempozyumu hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacı ile bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, Başkan Boydak'ı sempozyuma davet ettiklerini ve desteklerini beklediklerini söyledi.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Boydak ise, yenilenebilir enerjinin son yılların çok popüler konusu olduğuna değinerek, “Özellikle Türkiye açısından önemli bir konu. Hem çevreye duyarlılığı bakımından hem de maliyet bakımından daha ehven şartlarda üretilen bir enerji. Türkiye'nin de bu konuda olağanüstü kaynakları var. Bu kaynakları sinerjiye dönüştürmekte çok büyük önem arz ediyor. Önemli olan bu kaynakların yatırıma ve üretime dönüşmesidir” dedi.

Yenilenebilir enerji etkinliklerinin Kayseri'de 3-4 yıldır yapıldığına dikkat çeken Başkan Boydak, Kayseri Sanayi Odası olarak bu yıl ki etkinliklerde yer almaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, üniversitelerinde desteği ile bu etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 13:58:02
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 14:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?