4
Mayıs
2024
Cumartesi
KAYSERİ

Kaza sonrası tekme tokat kavga

KAYSERİ’de meydana gelen trafik kazası sonrasında kazaya karışan minibüsçünün arkadaşları ile TIR şoförünün yakınları birbirine girdi.

Aynı hatta çalışan dolmuşçular ile kazaya karışan TIR şoförünün arkadaşları arasındaki tekmeli tokatlı kavgayı polis engellemekte zorladı.

Osman Kavuncu Bulvarı üzerindeki Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde meydana gelen kazada şehir yönünden gelen Tacettin Kaya’nın kullandığı 38 M 0017 plakalı minibüs, kavşaktan dönen Adil Karataş’ın kullandığı 38 SV 0012 plakalı TIR’ın sağ yanına çarptı. Çarpma sonucu minibüs refüje çarpıp hızını kaybettikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Kazada minibüs sürücüsü Tacettin Kaya ve 5 yolcu yaralandı.

Kazadan sonra Tacettin Kaya’nın aynı hatta minibüsçülük yapan arkadaşlarıyla, TIR şoförü Adil Karataş’ın yakınları arasında tartışma çıktı. Bu sırada bir dolmuşçu, TIR şoförünün yakınlarının üzerine yürüdü. Bunun üzerine iki grup tekme tokat kavga etti. Olay yerindeki polis ise kavgayı engellemekte zorlandı. Kavgayı ayıran polisler, bir minibüsçüyü gözaltına aldı. Daha sonra polisin uyarıları sonucunda minibüsçüler ve TIR şoförünün yakınları olay yerinden uzaklaştı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 18:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
müslüm lavduymaz IP: 81.213.153.xxx Tarih : 6.11.2008 19:36:50

o kazada tırcılar suçluydu